Deprecated: Function wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/tresonce/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Погледнете сѐ од категорија велосипедизам

Успешно завршена ХСО Тресонче 2020

Тресонче  Недела 27ми Септември 2020г. Автор: Жан Илиќ   Денес во нашето Тресонче за прв пат успешно се одржа трката за Државното Првенство на Македонија во Планински Велосипедизам  „ХСО Тресонче 2020“. Трката се возеше по кружна патека долга 3.2км  трасирана во...

ХСО – ТРЕСОНЧЕ 2020, државно првенство во планински велосипедизам

    Во организација на Велосипедска Федерација на Македонија, В.К. “ЕНЕРЏИ“ и З.Г. “Брзовец“, како и подршка на Општина Маврово -Ростуше , на 27ми Септември Недела на кружната патека низ Тресонче ќе се одржи Државното Првенство во Планински Велосипедизам ХСО...

Бистра Тура 2018

Се одржа третата по ред „Бистра Тура Тресонче“ 2018 Благодарност до организаторите, сите учесници и сите оние што допринесоа да помине во најдобар ред.   Голема благодарност и до градоначалникот на нашата општина Маврово-Ростуше Г-дин Медат Куртовски кој заедно...

Адреналинска авантура Тресонче 2017

Прекрасен и апсолутно незаборавен спортски настан кој што и годинаава се одржа по втор пат во Тресонче со почеток од 01 па се до 03 Септември 2017, со повеќе од 400 посетители, врвна организација и одлична забава и дружење. Настанот беше организиран од спортското...
Бистра Тура 2016

Бистра Тура 2016

Велосипедска тура од 56 км по прекрасната Бистра со старт и цел во Тресонче, преку Селце, Галичник, Царевец и...